Kom naar de finale ONK en NKJ Trial in Maasbree!

Finale Trial 2019 bij BTC Baarlo Trial

Bas Vis - 01 november, 2019

Zeggen dat er keihard is gewerkt door de mensen van BTC Baarlo is een understatement. Het strijdtoneel voor de Kampioenstrial van 2019 ligt er prachtig bij! Negentien non-stops en heel veel vrijwilligers zijn klaar voor de geweldige finale van het ONK en NKJ in Maasbree op 2 en 3 november.

Op het hoogste niveau, de Inters I, staat Randy Kerstjens eenzaam bovenaan in de tussenstand. Alle vijf voorgaande ONK-rondes wist hij te winnen. In Maasbree kan hij er een perfect seizoen van maken. Maar, tijdens zo’n finaleweekend zal de concurrentie het hem niet cadeau geven.

Bij de Inters II ligt de strijd nog compleet open. John van Veelen en Victor de Rooij delen de koppositie met elk 77 punten. Alex de Rooij volgt op maar acht punten. Dat belooft wat voor de eindstrijd!

Minstens zo spannend is het bij de Euro Nationalen, waar Renzo Zoon, Michel van Tilburg en Twan Harmsel binnen zes punten van elkaar staan. Ook hier ligt de druk er in Maasbree dus vol op.

Dennis de Wilde verdedigt in de Sportklasse A een riante voorsprong van dertig punten. In de Sportklasse B zijn de verschillen kleiner met Eric Lusink op twaalf punten boven Dies Koenen.

De complete tussenstand van het ONK vind je hier.

Nederlands Kampioenschap Jeugd

In de Kampioensklasse van het NKJ staan Stan Reit, Rob Knol en Jasper te Mebel het hele seizoen ook in die volgorde op het podium. Maar een Kampioenstrial is anders dan andere weekenden. Gaan we een verrassing zien?

Mick Zweedijk en Brian van Vendeloo maken bij de Junioren de dienst uit. Zweedijk verdedigt in Maasbree een voorsprong van slechts twaalf punten.

Aspirant Bas van Spijkeren reist met een comfortabele voorsprong van 21 punten af naar Maasbree, maar de buit is nog niet binnen. Hij zal er vol voor moeten gaan!

Bij de Pupillen heerst Eline Hendriks overal waar ze aan de start verschijnt. Zij is bij lange na niet meer te achterhalen door de concurrentie. Een gelijke stand in de kabouterklasse maakt het spannend tussen Otis en Sue Gelmers. De eerste en tweede plekken verdelen ze dit seizoen netjes waardoor de teller voor beiden op 111 punten staat. De Kampioenstrial is allesbeslissend!

De complete tussenstand van het NKJ vind je hier.