KNMV Vrijwilligersfeest 2019


Marc Te Witt - 25 november, 2019 FOTO - Carla Gorter fotografie

Afgelopen zaterdagavond was het jaarlijkse vrijwilligersfeest. Een avond waar vele vrijwilligers (en partner) – uit zowel de sport als toer – aanwezig waren om gezamenlijk te genieten van een drankje, diner en de geweldige live band met special guest!

Evenals vorig jaar verzamelde de genodigden zich in de bovenbar bij Hotel Apeldoorn. Een druk en gezellig weerzien van verschillende vrijwilligers onder één dak. Om 17.30 uur opende de zaal en nam men plaats aan de tafels voor het formele en officiële gedeelte van de avond. KNMV-voorzitter Jan Wilms opende de avond en heette iedereen van harte welkom, waarna hij zich richtte op een groep bijzondere vrijwilligers.

Officials van Verdienste

Voorafgaand aan het live cooking buffet zijn vier vrijwilligers met een bijzondere staat van dienst benoemd tot Official van Verdienste. Een erkenning voor hun jarenlange inzet en intensieve betrokkenheid bij KNMV activiteiten.

Officials van Verdienste 2019
Renze van Noord, Guus Bolland, Jan Klein Brinke, Pieter Visser & Jan Wilms (voorzitter KNMV) – Carla Gorter fotografie

Vrijwilligers bedankt!

Na dit formele gedeelte kon men uitgebreid genieten van het live cooking buffet. De geweldige live band én Wolter Kroes sloten maakte de avond compleet.

Als KNMV willen we elke vrijwilliger, na weer een jaar veel tijd en energie te hebben gestoken in de motorsport en motorrijden, enorm bedanken voor hun diensten!