Een kijkje achter de schermen bij het klantcontact van KNMV Verzekeringen


KNMV - 26 mei, 2019

Wie zijn nu de mensen achter de telefoon bij KNMV Verzekeringen?

In 1946 lanceerde KNMV Verzekeringen voor het eerst een verzekering die specifiek was ontwikkeld voor motoren. Ook belangrijke polisvoorwaarden zoals nieuwwaarderegeling, aankoopwaarderegeling en winterstop zijn door KNMV Verzekeringen bedacht.

Motor verzekeren

Tijdens ons bezoek aan het klantcontactcenter in Noordwijk, spreken we een van de eerste mensen die je aan de lijn krijgt als je naar KNMV Verzekeringen belt. De meest voorkomende vraag die er wordt gesteld, is: ”Ik ben een potentiële nieuwe klant, heb een motorfiets en wil die verzekeren.” Uiteraard ontvang je dan een zo goed mogelijk advies op maat. Aan de hand van jouw kenteken kan KNMV Verzekeringen al veel gegevens inzien en een passend advies geven. Denk bijvoorbeeld aan beperkt Casco of juist Allrisk.

Wist je trouwens dat je geen lid hoeft te zijn van de KNMV Vereniging om een verzekering bij KNMV Verzekeringen af te sluiten? Makkelijk en voordelig is het wel. Je profiteert dan van diverse voordelen, bijvoorbeeld pechhulp voor de motor in Nederland. Pechhulp in het buitenland zit standaard op de WA dekking.

Premiekorting

Uiteraard kun je zowel je motor als auto verzekeren bij KNMV Verzekeringen. Je ontvangt dan een premiekorting. Een aanvullende verzekering zoals de schadedekking voor de opzittende is een belangrijke. Dan zijn namelijk zowel de bestuurder als de medepassagier verzekerd.

Persoonlijke aandacht

KNMV Verzekeringen vindt het meedenken met de klant belangrijk en daar hoort af en toe ook net wat extra aandacht bij, door middel van een klein kaartje als iemand op reis gaat of een ongeluk heeft gehad.

Schademelding

Schademelding kun je eenvoudig doen door ook alleen je kenteken door te geven. Vanuit daar kan men zien hoe je verzekerd bent en wat gedekt is. Niet alleen de schademelding is van belang, maar ook een luisterend oor.

Door een dagje mee te lopen hebben we gezien dat er aan kennis, betrokkenheid en passie geen gebrek is.
Voor en door motorrijders.
Sluit nu je verzekering af op www.knmvverzekeringen.nl