Zorgeloos op motorvakantie met de KNMV Pechservice

KNMV Pechservice

Frank Andringa - 26 juni, 2019

De mooie dagen zijn al begonnen en voor je het weet komen de vakanties eraan. Het is de perfecte periode om erop uit te trekken met je motor. Een mooie toertocht, citytrip of misschien neem je zelfs je tent wel mee. Maar wat als je ver van huis, in binnen- of buitenland, met pech stil komt te staan? Dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. De KNMV Pechservice biedt uitkomst, zodat je altijd verzekerd bent van pechhulp.

Wanneer je goed voorbereid op de motor stapt, dan begin je altijd met een goed gevoel aan je trip. En dat is meer dan alleen een blik op het weer. Verzekerd zijn van pechservice maakt het rijden veel plezieriger. Als KNMV-lid geven wij je automatisch gratis persoonsgebonden motorpechservice binnen Nederland, tot in je woonplaats aan toe.

Het melden van pech hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Daarvoor hebben we een handige groene knop in de KNMV-app ontwikkeld. Met een druk hierop wordt de Pechservice geactiveerd. Een monteur komt naar je toe en zal proberen je ter plekke weer op weg te helpen. Lukt dit niet, dan wordt je motor naar een garage of adres naar keuze gebracht.

Pechhulp buiten Nederland

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid voor pechhulp in Europa. Met de KNMV Motorverzekering ben je verzekerd van hulp in alle landen die op je groene kaart staan, met uitzondering van Nederland. Wanneer het probleem met jouw motor niet ter plekke kan worden opgelost, worden de kosten van de berging en het vervoer naar een dichtstbijzijnde garage vergoed. Lukt het hen ook niet om jouw motor te repareren, dan vergoedt de verzekering de kosten voor het vervoer naar Nederland. Wil je je motortocht voortzetten? Dan heb je recht op de huurkosten voor een vervangende motor tot maximaal 75 euro per dag. Met een telefoontje naar het alarmnummer op je groene kaart is de hulp onderweg.

Ben je elders verzekerd, maar wil je als KNMV-lid wel profiteren van onze Pechservice in Europa (exclusief Nederland)? Sluit nu voordelig een module af via knmv.nl en weet zeker dat wanneer je met pech aan de kant komt te staan, je toch je motortocht of vakantie kunt voortzetten. Bij pech bel je tel. 026-2051502.

Belangrijke telefoonnummers bij pech

Sta je met pech in binnen- of buitenland, dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. De KNMV werkt met verschillende bedrijven samen om de juiste service te bieden bij pech. Sla de volgende telefoonnummers op in je telefoon en sta bij pech direct in contact met de juiste Pechservice:

Pech in Nederland:

Ben je lid van de KNMV? Ga naar de KNMV-app en druk op de groene pechknop, of bel tel. 026 – 20 515 02

Pech in buitenland:

Ben je verzekerd via KNMV Motorverzekering? Bel het telefoonnummer op de groene kaart (sla hem op in je telefoon)

Heb je een Buitenlandmodule via de KNMV? Bel tel. 0031 (0) 26 – 20 515 02

Heb je nog geen KNMV Verzekering? Regel het hier eenvoudig hier online.