Download prachtige routes naar WK Trial in Zelhem


Bas Vis - 13 juni, 2019 FOTO - TrialGP Netherlands in Zelhem

Bezoek het WK Trial in Zelhem op 22 en 23 juni én rij een prachtige route naar de Achterhoek!

Na veertig jaar is de ‘Hogeschool der Kunsten in de Motorsport’ terug in Nederland: de TrialGP Netherlands. De Zelhemse Auto- en Motorclub (ZAMC) zet een geweldig topsportevenement neer dat je als motorfan niet wil missen.

Organisator Dick Bulten: “Een wedstrijd als deze is nooit eerder te zien geweest in ons land. Met vijfentwintigvoudig wereldkampioen Toni Bou staat een ware motorsportlegende aan de start. Het niveau van de proeven is heel hoog, dus we dagen de wereldtop echt uit!”

Geweldige dag uit

Speciaal voor jou zette de toerafdeling van de ZAMC vanuit vijf plekken in Nederland een route uit richting het WK Trial op ‘De Langenberg’ in Zelhem. Je kunt er je motor kwijt op een verharde parkeerplaats en er is (op 23 juni) een helmenservice. Een ticket koop je gewoon aan de kassa. Op de wedstrijddag ben je al voor 15 euro binnen! (Alle prijzen vind je hier.)

Wil je alles meemaken van het bomvolle programma, dan moet je die zondag op tijd op de motor stappen: om 9.00 uur start de eerste categorie. Voor de grote kanonnen van de TrialGP kun je rustiger aan doen. Of kom al op 22 juni. Tussen 15.30 en 17.30 uur zijn de spannende kwalificaties.

Maak die mooie rit én beleef het WK Trial. We zien je graag op 22 en 23 juni in Zelhem!

Download de routes

De routes vanuit Hoorn, Meppel, Nieuwegein, Tilburg en Venlo kun je downloaden in GPX en GDB.

Óf via MyRoute-app, onder ‘Toer ZAMC’.

Meer informatie over de TrialGP Netherlands.