Motorbeurs Utrecht. Kom langs!

Motorbeurs Utrecht

Madelon H - 04 februari, 2019

Het grootste motorspektakel van Nederland. De MOTORbeurs Utrecht zit ook dit jaar weer vol met spectaculaire en leuke activiteiten om nooit te vergeten. Wat denk je van 300 exposanten, testparcours, een Supermoto baan en een GS Adventure Arena, om maar een paar dingen te noemen. Kortom, een evenement dat je niet wilt missen! Daarnaast is er ook veel aandacht voor motoraccessoires, helmen en kleding, verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen. Wat kun je verwachten?

Volop actie op de KNMV-stand

Loop direct naar onze stand in hal 8 en laat een mooie cartoon van jezelf maken. Onze specialisten op de stand laten je kennismaken met onze Voortgezette Rijopleidingen (VRO), motorreizen, evenementen, het lidmaatschap, belangenbehartiging, motorsporten en nog veel meer! Je kunt met al je vragen over komend motorseizoen bij ons terecht. Wees welkom! Je komt ons de hele dag tegen.

Challenge Yourself

VRO’s en KNMV-trainingen. Wil je graag jouw motorrijbewijs halen, jouw vaardigheden verbeteren of net met wat meer zelfvertrouwen op de motor zitten?

Voor iedereen hebben wij een gepaste training. Wil je komend jaar deelnemen aan een VRO? Boek dan je cursus op de MOTORbeurs Utrecht en je ontvangt direct korting!*

*Details en voorwaarden beursaanbieding (korting) op de MOTORbeurs Utrecht

Opstapparcours

Kennis maken met een nieuw model motorfiets? Op de beurs is het mogelijk om dit op een uitgezet parcours kennis te doen! Dit wordt volledig verzorgd door onze KNMV-rijinstructeurs.

KNMV motorparkeerplaats

Ook dit jaar kun je jouw motor weer veilig en gratis parkeren op de bewaakte KNMV motorparkeerplaats. Kom op de motor naar de MOTORbeurs Utrecht en parkeer je motor gratis en veilig bij de KNMV.

Toegangskaarten met korting

Ga naar Mijn KNMV en bestel jouw kaart online met korting of laat je (digitale) ledenpas bij de kassa zien. Tickets voor KNMV-leden zijn slechts 13 euro.

Leden krijgen een stoere bikersmok!

Op vertoon van jouw (digitale) ledenpas ontvang je op de KNMV-stand een stoere bikersmok. Deze kun je gratis laten vullen met een kop koffie of thee op de KNMV-stand of bij de motorparkeerplaats.

Openingstijden

14 februari 10.00-21.00 uur
15 februari 10.00-22.00 uur
16 februari 10.00-18.00 uur
17 februari 10.00-18.00 uur
www.motorbeursutrecht.nl