MotorKledingCenter opent superstore in Assen

MotorKledingCenter, binnen

Persbericht - 31 december, 2019

Onze partner MotorKledingCenter opent komend voorjaar een nieuwe vestiging. De eerste in het noorden, in motorhoofdstad Assen. 

De gekozen locatie voor de nieuwe superstore bevindt zich aan de Aziëweg op bedrijventerrein ‘Peelerpark’. Naar verluid is MotorKledingCenter Assen één van de twee geplande winkelopeningen in 2020.

‘Gemakkelijk te bereiken’

“Assen is als locatie een logische vervolgstap op onze winkel in Zutphen, waarmee we nu ook het noorden van het land willen bedienen”, vertelt Mark Bos, CEO van MotorKledingCenter. ” Iedere Nederlander, ook de niet-motorrijder, associeert Assen met motoren. Je kan daarom wel zeggen dat Assen de motorhoofdstad van Nederland is. De nieuwe locatie is gemakkelijk te bereiken, en er is voldoende parkeerplek voor de deur. Het middelpunt van de winkel wordt onze Bikers Lounge, vanuit waar diverse evenementen zullen worden georganiseerd”

Inmiddels heeft het college van Assen de omgevingsvergunning voor afwijking van het huidige bestemmingsplan aan MotorKledingCenter verleend. Ook is de aanvraag stedenbouwkundig goedgekeurd. De raad is hier per brief over geïnformeerd. In het pand van duizend vierkante meter worden inmiddels al de eerste werkzaamheden verricht. De verwachting is dat de superstore in het voorjaar van 2020 voor het eerst haar deuren opent.

Andere vestigingen

Het bedrijf heeft al vijf superstores land die zeven dagen per week open zijn, van elk minimaal 1000 vierkante meter groot. Deze andere winkels staan in Hazerswoude-Rijndijk (de eerste winkel opende in 2006), Tilburg, Zutphen, Veghel en het Belgische Zemst
(tussen Mechelen en Brussel).

Voordeel voor KNMV-leden

MotorKledingCenter heeft elke maand een toffe actie voor KNMV-leden. In december is dat deze handverwarmende actie. En ja, het is 31 december: een nieuwe actie volgt snel!