KNMV-kalender wegrace 2020 bekend


Bas Vis - 13 december, 2019

Hierbij presenteren wij de wegracekalender voor 2020. In deze kalender staan alle wedstrijden vermeld voor de diverse KNMV-wegracekampioenschappen. De kalender vind je hier.

NK Classics

Het kampioenschap NK Classics omvat in totaal acht evenementen en zestien heats. Alleen de wedstrijden in Most en Hockenheim dienen nog definitief te worden bevestigd.

ONK Supersport 300 en ONK Sidecars

De kampioenschappen ONK Supersport 300 en ONK Sidecars worden verreden binnen het IDM-kampioenschap (zeven wedstrijden). Het ONK Supersport 300 heeft daarnaast twee wedstrijden in Assen (twee heats per wedstrijd) gepland staan, te weten tijdens de GAMMA Racing Day en het British Superbikes. Het ONK Sidecars heeft naast de IDM-wedstrijden een extra wedstrijd op het programma staan in Hengelo (GLD).

BeNeLux Trophy Supersport en Superbikes

De BeNeLux Trophy voor Supersport en Superbikes kent voor 2020 een uiterst gevarieerde kalender. Maar liefst zeven evenementen van ieder twee heats worden georganiseerd op zeven verschillende circuits in vier verschillende landen. Met name de toevoeging van de Nürburgring in Duitsland zal de ware wegracer aanspreken.