Beter door de Bocht specials

Beter door de Bocht

Mark Meisner - 16 augustus, 2019

Tijd voor wat anders, tijd voor wat leuks! Een lekkere hamburger naar keuze, bochten rijden op de dijken tussen Zuid-Holland en Gelderland of op bezoek bij Bartje in Drenthe! Bekijk nu de drie specials van de Beter door de bocht training!

Bochten en Burgers

Neem je vrienden mee en ga een dag op stap met onze docent. Leer samen beter door de bochten te rijden en met als lunch een dikke burger! We nemen je mee in het schitterende landschap van de Veluwe of Zuid-Limburg en trakteren je op een heerlijke burger naar keuze tussen de bochten door.

Dijken vol Bochten

Nederland staat vol dijken, je komt er niet omheen. Wel óverheen en dat gaan wij doen met deze training. We starten in Arkel op de grens van Zuid-Holland en Gelderland. Verantwoord bochten aansnijden op de vele dijken die de omgeving rijk is zorgen wij dat jij meer plezier krijgt op dijkwegen!

Bartjes Bochten

Bij deze training staan er geen brune bonen op het menu, wel het mooie landschap van Drenthe. Wij hebben de mooiste bochten op een rij gezet tussen Staphorst en Hooghalen. Een dag lang leerzaam genieten in het mooie Drenthe.

Schrijf je nu in voor één van deze trainingen!