Zonnige Toerhuldiging 2018

Toerhuldiging- © Willem D A Laros

Marc Te Witt - 01 april, 2019 FOTO - Toerhuldiging- © Willem D A Laros

Aan het begin van het motorseizoen staat jaarlijks de KNMV Toerhuldiging op het programma. Dit jaar vond de Toerhuldiging plaats op het Hotel en Congrescentrum Papendal. Na het openingswoord van Patrice Assendelft werd men door Wim van Weert meegenomen in zijn ervaringen van de FIM Rally en reis door het bijzonder mooie Marokko.

Het programma werd gevolgd door een goed verzorgde lunch mét uitzicht over Papendal en de Pitch and Putt-banen. Onder het genot van veel vitamine D werden er op diezelfde banen die middag 9 holes afgelopen. Al met al een heel ‘geslaagde’ en gezellige activiteit voor en met clubs!

In het zonnetje!

Naast het zonnetje buiten werd het tijd om de mensen binnen in het zonnetje te zetten. Zoals elk jaar wordt er gekeken winnaars van de KNMV Clubtoercompetitie, de KNMV toerridders en de FIM meritum houders.

Uit handen van KNMV ere-voorzitter Jan de Geus ontving Bets Brouwer de postuum FIM (Rally) Meritum Supreme voor haar – onlangs – overleden man Johan Peereboom. Daarnaast mocht ook zijzelf de FIM Co-Meritum Gold ontvangen voor haar deelname aan de FIM Rally’s.

Naast Johan en Bets werden ook Lars Brockmöller FIM Meritum Grand en Peter Kaufman FIM Meritum Bronze onderscheiden voor hun deelname aan de FIM Rally’s. Naast zijn onderscheiding voor de Rally mocht Peter blijven staan voor zijn FIM Motocamp Meritum Bronze onderscheiding. 

Net als vorig jaar werd MTC Noord gekroond tot winnaar van de Clubstoercompetitie. Daarmee hielden ze MC Promotie (tweede) en Friesche MC (derde) achter zich. Tenslotte werden Jans Meinds en Rinze Kats geëerd als platina Toerridder en ontvingen daarmee het officiële KNMV-certificaat.

[slideshow_deploy id=’33921’]

Foto’s: © Willem D A Laros