Profiteer deze nazomer: rijtraining met 40 euro korting


Bas Vis - 05 september, 2018

Én een training van KNMV Opleidingen én geld overhouden om daarna lekker uit eten te gaan? Bij KNMV Opleidingen krijg je tijdelijk een superkorting van € 40 per boeking – op vrijwel alle trainingen. Meld je aan voor ze vol zitten!

De korting geldt voor alle soorten trainingen: van VRO-motortrainingen zoals de VRO Bochten en de VRO Op Maat tot KNMV Trainingen op de openbare weg, zoals KNMV Beter door de Bocht, KNMV Risico Herkennen, KNMV Groep en Bochten – en alle andere. Welke je ook kiest, je hebt altijd een topdag en bent na afloop een nog betere motorrijder.

Vier tientjes
De Herfstdeal bestaat uit twee delen: € 25 exclusieve ledenkorting plús € 15 actievoordeel, met de actiecode herfst18. Vier tientjes dus, da’s pakweg 20%. Dat maakt zo’n supergave en leerzame trainingsdag opeens wel erg de moeite waard.

Ook voor niet-leden
De Herfstdeal geldt ook voor jouw vrienden of familieleden die nog géén KNMV-lid zijn. Dat werkt zo: als ook jouw vader of moeder, broer of zus, zoon of dochter, vriend of vriendin zich aanmeldt als lid voor de rest van het jaar (€ 15), krijgt hij/zij meteen alle voordelen: de belangenbehartiging, Pechservice Nederland, korting bij KNMV Verzekeringen, het kwartaalmagazine GRIP en nog veel meer. Plus… de € 40 Herfstdeal! Geef dan bij het inschrijven voor de training aan dat je lid wil worden van de KNMV.

Kijk voor alle info en boekingen op www.knmv.nl/opleidingen.