KNMV steunt Wim Mulder als kandidaat bestuurslid FIM


Bas Vis - 05 september, 2018

Er komen uiterst belangrijke verkiezingen aan voor de motorsport en motorrijden in de toekomst. De Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM) kiest 1 december een nieuw bestuurslid. Met trots stelt de KNMV Wim Mulder kandidaat.

Wim Mulder (50) woont in Assen, het motorsportmekka van Nederland. Van kleins af aan heeft Wim een passie voor motoren en de sport. In 1995 sloot hij zich aan bij de KNMV. Sinds die tijd was hij lid van verschillende commissies binnen de bond. Recent leidde hij een projectteam dat nieuwe veiligheidsvereisten voor motocrosscircuits vaststelde. Hierdoor is de veiligheid in de sport flink toegenomen.

Ruime ervaring
Hij heeft internationale ervaring als manager bij Philips, de FIM Europe en de FIM, waar hij sinds 2013 lid van is. Hij is toegewijd, wijs, jong van geest, diplomatiek en simpelweg helemaal gek van motoren.

Wim heeft ambitie en goede ideeën voor de toekomst van motorrijden en motorsport. Hij is vastberaden om de FIM en de internationale motorgemeenschap als geheel, sterker te maken. De komende weken presenteert hij zijn plannen en ambities voor de FIM in een serie videoboodschappen.

Aflevering 1: Introductie