Training voor Jeugd Quadrijders en Zijspanteams


Bas Vis - 22 oktober, 2018 FOTO - Mandy Fotografie

Zaterdag 27 oktober aanstaande organiseert de KNMV een gratis training voor Jeugd Quadrijders en Zijspanteams op het circuit van MC Utrecht.

De training wordt gegeven met medewerking van Benjo Kellerman, Ingo ten Vregelaar en Daniël Willemsen. Weet je trouwens hoe belangrijk voeding is voor jou als sporter? Tijdens deze ochtend krijg je daar ook alles over te horen.

De training is van 09.00 tot 12.00 uur op het circuit aan de Isotopenweg 26, 3542 AS in Utrecht. Wil je daarna alles in de praktijk brengen? Dat kan: om 13.00 uur opent het circuit voor de reguliere training.

Dus ben jij in het bezit van een KNMV Basis Sportlicentie, ben je tussen de 5 en 14 jaar oud en rijd je op een quad of zijspan: meld je dan nu gratis aan! Stuur een mail naar r.bremmer@knmv.nl.

Deze ochtend is ter promotie van de Jeugd Zijspan- en Quadcompetities die we in 2018 zijn gestart. In 2019 organiseren we wederom deze competitie. Wil je deelnemen, vraag dan voor seizoen 2019 een KNMV Startlicentie voor de betreffende competitie aan. Voor aanvang van seizoen 2019 wordt er nogmaals een training georganiseerd voor de Jeugd Zijspanteams en Quadrijders.