Raivo Dankers tekent bij Hutten Metaal Yamaha Racing

Raivo Dankers met Herjan Brakken, sportief manager Hutten Metaal Yamaha Racing.

Bas Vis - 25 oktober, 2018 FOTO - Raivo Dankers met Herjan Brakken, sportief manager Hutten Metaal Yamaha Racing.

Raivo Dankers rijdt in 2019 bij Hutten Metaal Yamaha Racing. De samenwerking wordt gecombineerd met het CTO-programma van de KNMV in het Centrum voor Topsport en Onderwijs in Papendal.

De kersverse Nederlands kampioen in de 125cc maakt de overstap naar de MX2 voor de EMX250 en de Dutch Masters 250. Deelname aan een aantal Grand Prix MX2-wedstrijden is ook niet uitgesloten.

Teameigenaar Wim Hutten is blij met de overeenkomst tussen het team en Raivo Dankers. “Raivo is een zeer getalenteerde rijder en ik ben verheugd dat hij voor ons team heeft gekozen. We hebben een langdurige samenwerking voor ogen.”

‘’In goed overleg met de KNMV hebben we voor Raivo een zeer gestructureerd programma uitgewerkt waarmee hij stap voor stap verder kan groeien naar een hoger niveau. Met de juiste aanpak kan hij ver komen en met de goede steun van Yamaha en onze andere teamsponsors kunnen wij hem van het juiste materiaal voorzien zodat het hem aan niets zal ontbreken om zijn dromen achterna te jagen,’’ vertelt sportief manager van Hutten Metaal Yamaha Racing Herjan Brakke.

In november zal Raivo voor het eerst testen op de Yamaha YZ 250F.