KNMV MX-talent Raf Meuwissen naar Maddii Racing

Raf Meuwissen tekent bij Italiaans team.

Bas Vis - 09 oktober, 2018

Motocrosser Raf Meuwissen (17) rijdt komend seizoen voor het Italiaanse Team Maddii Racing Husqvarna. Hij stapt over van de 125cc naar de MX2. In 2019 start hij in de EMX250, de Dutch Masters MX2 en het Italiaans kampioenschap MX2.

Raf is een van onze KNMV-talenten op Sportcentrum Papendal. Hij wordt daar intensief begeleid, op weg naar een carrière in de topsport.

Raf: “Ik ben blij met dit nieuwe avontuur bij een Italiaans team. Het is voor mij een kans mijn rijstijl te verbeteren en meer te leren over het afstellen van de motor. Door al hun overwinningen en ervaring zal werken met Corrado en Marco geweldig zijn voor mijn ontwikkeling. Ik kan niet wachten.”

Corrado Maddii: “Met Raf krijgen wij de kans meer ervaring op te doen met jong talent van buiten Italië. We denken dat hij een goed trio zal vormen met onze rijders Alberto Forato en Mattia Guadagnini.”

Marco Maddii: “Ik heb alle vertrouwen in Raf. Hij werkt hard en doet er alles aan om een geweldige rijder te worden. Hij is jong, maar sterk genoeg voor de 250cc Husqvarna. Ik zal er alles aan doen om Raf zich thuis te laten voelen in ons team.