DEFINITIEVE DEELNEMERS DUTCH MASTERS OF MOTOCROSS MILL BEKEND


Marc Te Witt - 01 mei, 2018

Met nog een paar dagen te gaan voordat de Dutch Masters of Motocross in Mill op 6 mei in alle hevigheid losbarst, zijn de definitieve deelnemerslijsten bekend. Tijdens de vorige ronde in Oldebroek stonden er al veel bekende namen aan de start en dat is straks in Mill zelfs nog meer!

WERELDTOPPERS

Wereldtoppers in de 500cc, zoals Jeffrey Herlings (NL), Glenn Coldenhoff (NL), Romain Febvre (F), Gautier Paulin (F), Shaun Simpson (GB), Max Anstie (GB), Alessandro Lupino (I) en Harri Kullas (EST) zullen er in Mill opnieuw een prachtige strijd van maken. Hetzelfde geldt voor 250cc-kanonnen als Calvin Vlaanderen (NL) en Jed Beaton (AUS).

NIEUWKOMERS

De 500cc-klasse krijgt in Mill versterking door de deelname van MXGP-coureur Jeremy Seewer (CH), tot de MXGP in het Russische Orlyonok op 1 mei negende in de tussenstand van het MXGP-wereldkampioenschap. Petar Petrov (BG) en Yentel Martens (B) zijn er in Mill ook bij als nieuwkomers in de 500cc en zullen de wedstrijden daardoor nóg interessanter maken.

COMEBACK

Mikkel Haarup maakt in de 250cc klasse zijn comeback, na herstel van zijn schouderblessure die hij opliep tijdens de eerste ronde in Markelo, waar hij hard ten val kwam. In het zware zand van Circuitpark De Kuilen in Mill zal hij zeker weer laten zien wat hij waard is!

250 RIJDERS

In Mill verschijnen maar liefst ruim 250 rijders aan de start, verdeeld over vier klassen. Wil jij weten welke GP-coureurs en nationale toprijders om de prijzen gaan strijden? Check dan snel de deelnemerslijsten hieronder:

Deelnemerslijst DMoMX 500cc

Deelnemerslijst DMoMX 250cc

Deelnemerslijst DMoMX 125cc

Deelnemerslijst DMoMX 85cc