Zelfbouw: maak je eigen motor! #KNMVCBC


Vincent Burger - 10 oktober, 2018

Maarten Poodt pakt titel met zijn creatie van de Yamaha XT550. Tijdens de spannende finale in de shop van Ironwood Custom Motorcycles werd de top drie bekend.

Finalist Maarten
Finalist Maarten

 

De #KNMVCBC finale

De eerste KNMV Custom Bike Contest is een feit en was een groot succes. De jury bestaande uit Arjan van den Boom, Roy Holtman en Jacco Reniers hadden er een flinke kluif aan.

Uiteindelijk kwamen zij tot de volgende top 3:
Als derde is geëindigd, Michael Bekendam met zijn ‘Gulf’ geinspireerde Yamaha TR1. Hij gaat binnenkort zijn rijvaardigheid omhoog schroeven met een KNMV Voortgezette Rij Opleiding (VRO) en een fotoshoot door motorgraaf Mark Meisner. Dit voor het perfecte plaatje van zijn custom Yamaha. Martijn eindigde met zijn hardtail XS650 nipt op een 2e plek en wint daarmee een gereedschapskist en 300 euro shoptegoed bij Louis.nl.

Maarten Poodt is de uiteindelijke winnaar geworden. Zijn XT550 stal de show en Maarten wordt door Rev’it aangekleed en door Arai voorzien van een toffe helm!

Terugblik

Wij kijken terug op een zeer geslaagd evenement. De opkomst tijdens de finale was groot, waar we alleen maar van hadden kunnen dromen. Het was erg gezellig, de verscheidenheid van motoren groot en de hamburgers lekker!

Wij willen dan ook Arjan heel erg bedanken voor het openstellen van zijn shop om hier de eerste #KNMVCBC finale te houden. Een betere locatie konden wij niet bedenken. Ook bedanken wij graag de voltallige jury, sponsoren en uiteraard alle deelnemers voor zijn of haar deelname.

Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Tijdens de finale zijn er uiteraard foto’s gemaakt, deze zijn te vinden op onze Facebook-pagina.