Scoutingdag vormt allereerste Dutch eMotoGP Team


KNMV - 19 juni, 2018 FOTO - Sander de Rijke

Volgende week barst de actie op het TT Circuit Assen los, maar vlak daarvoor neemt de spanning al flink toe in de ‘kathedraal’ van de motorsport. Evenals de beste coureurs ter wereld strijden Nederlands snelste gamers op het TT Circuit, zij het om een plek in het allereerste Dutch eMotoGP Team. Tijdens deze scoutingdag op donderdag 28 juni test de KNMV de fanatieke gamers op verschillende vaardigheden, zodat er een duidelijk beeld ontstaat welke gamers de beste resultaten in het MotoGP eSport Championship kunnen behalen. Deelname aan de Grand Final tijdens de laatste MotoGP-race van het jaar in Valencia is het hoofddoel.

Wie gaan door?

Inmiddels gooiden we tien uitnodigingen de deur uit, terwijl deze week nog twee tickets voor de scoutingdag op het spel staan. De allerlaatste kans die je hebt om je te kwalificeren, is komende zondag (24 juni) tijdens de Italiaanse Motordag in Diepenveen. De deelnemerslijst bestaat momenteel uit: Melvin van Wessel, Kees Teeuwen, Jorel Boerboom, Thomas van Berkesteijn, Kevin Fluit, Chesney Stam, Mike van Wessel, Jasper Ko, Roan Nabben en Nick Bakkenes. Zij kwalificeerden zich op verschillende evenementen via The Ultimate Lap en maken allemaal nog kans op een plek in het Dutch eMotoGP Team.

Wil je alle game-actie volgen? Check dan de Facebook-pagina van de KNMV op donderdag 28 juni vanaf 18.30 uur. We gaan delen van deze spannende selectiedag namelijk live uitzenden.