Gefeliciteerd MX Talents!


Marc Te Witt - 05 juli, 2018
Op de foto van links naar rechts: Raivo Dankers, Raf Meuwissen, Brian van der Klij

In the pocket!

Drie van de vier motocross talenten op het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) Papendal hebben dit jaar examen gedaan. Met succes, want alle drie zijn ze geslaagd voor hun studie aan ’t Venster! Raf, Raivo en Brian, gefeliciteerd met deze prestatie!

Vervolgstudie?

De talenten houden het hier niet bij, ze zijn zelfs van plan om naast hun topsportcarrière door te studeren! Benieuwd wie wat gaat doen? Raivo is zich momenteel druk aan het oriënteren voor een vervolgstudie, Raf wil het CIOS gaan doen en Brian gaat voor Economie en Ondernemen. Rick (Elzinga) deed geen examen en studeert nog!

Aankomende weken zijn ze hier te zien!

De focus van de talenten kan de weer vol naar de wedstrijden! In de aankomende weken worden er alweer drie wedstrijden verreden en zijn de rijders te volgen op onder andere de Dutch Masters of Motocross Lichtenvoorde (Zwarte Cross) op 13-16 juli. Raivo en Raf strijden voor de titel en Brian heeft een top 5 klassering overall in het vizier. Door blessureleed heeft Rick aan weinig wedstrijden kunnen deelnemen, hij is vastberaden om een goed dagresultaat neer te zetten.

Na de Zwarte Cross nemen de mannen ook deel aan de ADAC MX Junior Cup 125 (Tensveld, Duitsland ) op 28 en 29 juli en het EMX in Lommel op 5 augustus.