Acer levert high-end gaming laptop aan KNMV Esports Team!


Marc Te Witt - 27 juli, 2018

Onze esporters Melvin en Kees hebben van Acer Nederland een gloednieuwe Acer Aspire 7 ontvangen. Met deze laptop, die zich laat onderscheiden door de hoge specificaties, gaan de mannen ervaren dat de MotoGP game nog vloeiender loopt wat bijdraagt om onder ideale omstandigheden te trainen én wedstrijden te racen!

Met één van de krachtigste laptops uit onze Aspire series kan het Esports Team van de KNMV optimaal gamen, we zijn blij hier een bijdrage aan te leveren! – Acer Nederland

(tekst gaat door onder afbeelding)

Aspire 7 – Acer.nl

 

“Ik ben superblij met de ondersteuning van Acer. Ik heb een beter gevoel en kan sneller handelen!” – Melvin 

Het esports team is ondanks de hoge temperaturen hard aan het trainen onder begeleiding van hun kersverse coach Koen Schobbers. In korte tijd hebben Melvin en Kees al flinke progressie gemaakt. Zo hebben onze esporters een aantal tijden neergezet die in de mondiale top 10 staan en Melvin zette onlangs de snelste trainingstijd neer op het digitale circuit van Phillip Island. Dit geeft een goede hoop voor de aanstaande kwalificaties die op het programma staan, waar Phillip Island er één van is.

“Dankzij Acer ben ik een nog betere racer” – Kees

Op dit moment staat kwalificatie voor het Sachsenring circuit tot en met dit weekend open. Melvin en Kees gaan daar strijden om de snelste tijd, waarmee ze zich kunnen plaatsen voor de semi finals.

Volg vanavond 19.00 uur Melvin via Twitch, waar hij zijn warming up gaat streamen. Kees is vanaf de volgende kwalificatie (Qatar 1-5 aug.) te volgen!

Melvin achter zijn nieuwe Acer Aspire 7