Technische Cursussen gaan van start in voorjaar


Bas Prins - 16 januari, 2018 FOTO - KNMV Technische Cursus

Baal jij er ook zo van dat je jouw motor weg moet brengen voor kleine reparaties? In dat geval is de Technische Cursus van de KNMV iets voor jou. Ook dit jaar organiseren we een cursus waarbij je bijvoorbeeld leert hoe je een oliefilter vervangt, je ketting spant of remblokken controleert. Na de theoretische basis kun je ook in de praktijk aan de slag met je eigen motor of met een sleutelmotor.

De cursus geeft niet alleen meer kennis, maar ook meer inzicht waarom dealers reparaties graag op een bepaalde manier willen uitvoeren. Als je de cursus gevolgd hebt ben je nog lang geen monteur, maar geeft je prima handvatten voor eenvoudige kleine reparaties of beurten.

De Technische Cursus bestaat uit zes avonden bij een van de geselecteerde motordealers. Omdat er wordt gewerkt met sleutelmotoren hoef je niet je met je eigen motor te komen, het mag uiteraard wel.

KNMV-leden profiteren van een korting van € 25,- op het cursusbedrag van € 205,-.

De Technische Cursus wordt op onderstaande locaties en data gegeven:

  • In Lelystad zijn de volgende data: 13, 20, 27 februari, 6, 13 en 20 maart
  • In Doorn 27 februari en 6, 13, 20, 27 maart en 3 april
  • In Poeldijk 28 februari en 7, 14, 21, 28 maart en 4 april

De eerste avond van de cursus begint om 19:30 uur en duurt tot 22:00 uur. De rest van de avonden starten om 20:00 uur en duren tot 22:00 uur.

Meer informatie over de Technische Cursus.