Video van de dag: MOTORbeurs Utrecht dag 2


Marc Te Witt - 23 februari, 2018

DAG 2 ! MOTORbeurs Utrecht Het was wederom weer een geslaagde dag. Motorolie stroomde bijna letterlijk door de aderen.. een en al motorspektakel!

Kom je morgen naar de MOTORbeurs? Ontmoet dan om 11 & 14 uur Arjan van den Boom van Ironwood Custom Motorcycles en stel al je vragen over zelfbouw en zijn unieke motoren.

 

Meet & Greet met Arjan van den Boom

Op zaterdag 24 februari komt Arjan van den Boom, oprichter van Ironwood Custom Motorcycles, naar de Motorbeurs.  Wil jij alles weten over zelfbouw? Kom dan op zaterdag naar de KNMV stand, om 11.00 uur en 14.00 uur is er live een Q&A met Arjan van den Boom. Stel je vragen over zelfbouw, over de motoren, over de techniek, de KNMV Custom Bike Contest, noem het maar op. Het kan allemaal tijdens de exclusieve meet & greet met Arjan van den Boom.

Powerbank voor KNMV-leden

Ben je lid van de KNMV? Kom dan langs bij de KNMV stand in hal 8 en ontvang op vertoon van je ledenpas een powerbank. Een leuk cadeautje die altijd van pas komt als je een mooie motortoertocht aan het rijden bent.

Bovendien ontvang je op vertoon van je ledenpas een KNMV-ledenkorting bij de kassa. Het is dus dubbel en dwars de moeite waard om je pas mee te nemen!

Ben jij de snelste?

Waan je even Bo Bendsneyder en speel MotoGP op de Playstation. Rij de Ultimate Lap en maak kans op geweldige prijzen. Op dit moment is de time to beat: 1.44… Een mooie tijd, maar elke dag wint de tijd van de dag. Dus ook jij maakt kans!

KNMV-stand op de MOTORbeurs

Natuurlijk zijn we ook dit jaar aanwezig met onze vertrouwde producten zoals opleidingen, reizen toeren, belangenbehartiging, verzekering en ons lidmaatschap. Je kunt met al je vragen over komend motorseizoen bij ons terecht. Boek een KNMV-training of VRO-training op de Motorbeurs en ontvang 15 euro beurskorting naast de 25 euro ledenkorting.

Kom je op de motor? Dan staan de mannen op de KNMV motorparkeerplaats voor je klaar in hal 3. Daar kan je de motor overdekt parkeren.

Veel plezier op de Motorbeurs!