Nieuwe look KNMV-officials dankzij Craft

Samenwerking Craft en KNMV

KNMV - 05 februari, 2018

Met dank aan de inzet van onze talloze officials organiseren we ook het komend jaar weer afwisselende reizen, leerzame opleidingen en spannende motorsportwedstrijden. In weer en wind staan deze vrijwilligers voor je klaar. Om in al deze omstandigheden droog, warm of juist koel te blijven worden zij vanaf dit seizoen uitgerust met kleding van het Zweedse merk Craft.

Moderne en herkenbare uitstraling

De nieuwe kleding zorgt voor een moderne uitstraling die momenteel binnen de KNMV wordt doorgevoerd. De officials worden uitgerust met underwear, polo’s en jassen* waarmee ze het komende jaar goed herkenbaar zijn.

Sander Fixe – Craft Sportswear Benelux
“Naast de bekende collecties van Craft is het Zweedse merk nu ook bezig met het uitbreiden en verbeteren van de Run-, Trainingwear en Teamwear collectie zodat iedere sporter, vereniging en team van de juiste kleding kan worden voorzien, wat in dit geval de KNMV betreft. Functie en innovatie staan voorop bij Craft en dat is dan ook in alle producten terug te zien.”

Bas Prins – KNMV
“We zijn erg blij dat we onze officials vanaf dit seizoen mogen uitrusten met een nieuw kledingpakket. Omdat onze hobby zich over het algemeen buiten afspeelt krijgen onze vrijwilligers met alle weersomstandigheden te maken. Dankzij dit nieuwe kledingpakket zijn ze op al deze omstandigheden voorbereid.”

Craft-kleding is voor de meeste motorrijders en motorsporters geen onbekend merk. Veel sporters maken gebruik van de sportkleding van het merk en de onderkleding wordt door de recreatieve motorrijder vaak gebruikt als basislaag onder de motorkleding.

Kijk voor meer informatie op www.craftsportswear.com

* kledingpakket is afhankelijk van de functie van de official.