Update: Motorbeurs 2019

Motorbeurs Utrecht

Madelon H - 13 februari, 2018

Update 13-2-2019

Download de app vóór de motorbeurs en krijg korting op je kaartje!

Op vertoon van je (digitale) ledenpas krijg je naast een mok als KNMV-lid ook korting op je toegangskaart aan de kassa! Download dus nu snel de app! Log in met je KNMV nummer en wachtwoord. Heb je geen wachtwoord, druk op wachtwoord vergeten en maak een nieuwe aan.

iOs gebruikers (Apple/iPhone)

Android gebruikers (Samsung etc.)

Online

Je kunt nu al online tickets kopen voor de Motorbeurs Utrecht. KNMV-leden betalen €13 euro via de online verkoop. Ga naar Mijn KNMV en daar vind je een link waarmee je de toegangskaarten met korting kunt bestellen. Door je kaartje online te bestellen, hoef je straks niet meer in de rij te staan bij de kassa.

Let op, per bestelling (alle type kaarten) brengt de Jaarbeurs éénmalig €1 euro transactiekosten in rekening. Per KNMV-ledenpas is het mogelijk om maximaal één kortingsticket te kopen.

Kassa

Aan de kassa krijg je als KNMV-lid op vertoon van je KNMV-ledenpas (zowel de fysieke als de KNMV-app) tijdens de Motorbeurs korting. Een dagkaart aan de kassa kost €17,50 euro, KNMV-leden betalen slechts €13 euro.

Let wel op, het is mogelijk dat er tijdens de Motorbeurs lange rijen staan bij de kassa. 

Jouw KNMV-lidmaatschap levert voordeel op!

Van donderdag 14 t/m zondag 17 februari wordt de Jaarbeurs in Utrecht weer omgetoverd tot het kloppend motorhart van Nederland. MOTORbeurs Utrecht, de grootste motorbeurs van Nederland. Alles voor de motorrijder. Bekijk de gloednieuwe modellen. Of koop tegen speciale beurstarieven een mooie occasion, motorkleding en/of accessoires. Uiteraard is de KNMV ook van de partij.

Wat nog meer

Tijdens de aankomende editie biedt Motorbeurs Utrecht een extra dosis actie, stuntshows, demo’s, gratis opstap-les, live motorbuilds en sport. Jouw perfecte aftrap voor het nieuwe motorseizoen!