Wie heeft de mooiste zelfbouwmotor van Nederland?


Marc Te Witt - 20 februari, 2018

KNMV Custom Bike Contest (#KNMVCBC)

Dit jaar staat in het teken van zelfbouw. Wij starten een serie waarbij we zelfbouwmotoren en bouwers in de spotlight zetten. We geven tips & tricks, inspireren en dagen jou uit tot het bouwen van jouw droommotor. Op de MOTORbeurs Utrecht februari 2018, lanceren we de KNMV Custom Bike Contest. Een wedstrijd om de mooiste zelfbouwmotor van Nederland te vinden.

Heb jij een geweldige zelfbouwmotor staan, of ben je die aan het maken? Dan kun jij je opgeven voor de #KNMVCBC en strijden om mooie prijzen. Waaronder de hoofdprijs: een volledige urban Rev’it motoroutfit inclusief schoenen, handschoenen en een ARAI jethelm. Zo match jij met jouw motor en ga jij in stijl de weg op.

KNMV meets Ironwood Custom Motorcycles

Voor deze zelfbouwserie werken we samen met Arjan van den Boom, oprichter  van Ironwood Custom Motorcycles, één van Nederlands bekendste custombouwers. Zijn motoren worden wereldwijd verkocht. Arjan zal zaterdag op de beurs aanwezig zijn en één van zijn laatste creaties is de hele beurs bij ons op de stand te bewonderen!

Meer zien:

Inschrijven #KNMVCBC

Ga op de MOTORbeurs naar de KNMV-stand in hal 8 en meld jouw zelfbouwproject aan voor de #KNMVCBC. Na de MOTORbeurs gaat het inschrijfformulier online op KNMV.nl/custombikecontest en kan iedereen zich online aanmelden t/m 29 juni 2018.

De spelregels van de #KNMVCBC

  • De zelfbouwmotor moet werken, starten en rijden;
  • Hij moet straat legaal zijn, dus voldoen aan de eisen van de Nederlandse openbare weg (RDW);
  • Je motor moet door jou zelf zijn gebouwd of verbouwd. Daarbij maakt het niet uit of dit recent is gebeurd of in het verleden;
  • Merk, type of stijl maken niet uit, alles is welkom;
  • Bij de aanmelding stuur je foto’s van de motor mee zodat we jouw zelfbouwer ook daadwerkelijk kunnen zien.

Online kan er gestemd worden op de mooiste motor, waarna in juli tijdens de finale de top 3 wordt gepresenteerd. Tijdens de finale zal een vakjury, met daarin Arjan van den Boom van Ironwood Custom Motorcycles, de top 3 beoordelen en de uiteindelijke winnaar kiezen.