KNMV #OpPapendal

Toast op nieuwbouw op Papendal (vlnr) Patrice Assendelft (alg. directeur KNMV), Jochem Schellens (directeur Papendal), Jan Wilms (vz. KNMV)

Marc Te Witt - 10 december, 2018 FOTO - (vlnr) Patrice Assendelft (alg. directeur KNMV), Jochem Schellens (directeur Papendal), Jan Wilms (vz. KNMV)

2020 is het zover. De KNMV verhuist dan van het centrum van Arnhem naar een nieuw, duurzaam en ‘motorproof’ pand op Papendal. Afgelopen zaterdag stond in het teken van het officiële startschot van dit traject met een rondleiding, de ondertekening van de contracten én een heerlijke lunch in restaurant 2028.

’s Ochtends werd de ledenraad meegenomen in de laatste ontwikkelingen van KNMV 2020 en de nieuwbouw. Na de presentatie werd de groep aanwezigen door Papendal-directeur Jochem Schellens welkom geheten en rondgeleid over het terrein. Men kreeg een kijkje achter de schermen bij de Arnhemhal (waar onze motocrosstalenten trainen), één van de grootste topsportlocaties van Nederland. ’s Middags vond in de prachtige nieuwe skybox de ondertekening tussen de KNMV en Papendal plaats en werd er afgesloten met een heerlijke lunch in restaurant 2028.

KNMV-directeur Patrice Assendelft: “Papendal is voor ons bekend terrein. Het ademt sport en past mooi binnen alle projecten van KNMV 2020. Dus óók voor opleidingen en onze toerclubs. We willen de stuurgroep, Brink Adviesgroep en Papendal bedanken voor dit vloeiende proces!”

KNMV-voorzitter Jan Wilms: “Sinds de jaren 60 is de KNMV gevestigd in Arnhem Centrum. Een prachtige locatie, maar ook wij kijken verder en zien dat Papendal ons in de toekomst meer kan bieden. Het sluit op vele punten aan op ons beleid. Wij als bestuur zijn trots op deze mijlpaal en hopen op meer van dit soort momenten.”

Nog dit jaar kiest de stuurgroep een architect voor het project.