KNMV Enduro & Offroadkalender 2019


Bas Vis - 12 december, 2018 FOTO - enduro.nl

Voor de KNMV Enduro & Offroadkalender 2019 was het wachten op de definitieve datum van de ISDE in Portugal. Die is er nu (11-16 november in Portimão) en onze kalender dus ook! 

ONK Enduro competitie

In de kalender 2019 zien we dat Enter eind november de Kampioensrit organiseert. Dus in het voorjaar alleen de enduro in Holten (09/03) en met deelname van de BK-endurorijders. De Nederlandse Enduro Inters (E1-E2-E3-EV40) rijden twee BK-wedstrijden mee voor de ONK Enduro competitie: 2 juni Saint Hubert en 22 september Walcourt. Vanaf oktober zijn de Nederlandse organisatoren weer aan de beurt, waaronder Bergeijk.

Offroad

De liefhebber van offroad kan in 2019 veel kilometers maken. Deze kalender wordt mogelijk zelfs nog uitgebreid! Een mooi vooruitzicht: houd de berichtgeving hierover in de gaten.

Nieuw in de kalender is de aanwijzing dat naast solomotoren ook quadvoertuigen kunnen deelnemen. Maar let op: een organisator heeft het recht hiervan af te wijken. Check daarom altijd vooraf de website van de organisator voor het laatste nieuws.

Tot slot ook leuk om te weten: de FIM heeft al laten weten dat de ISDE 2020 in Italië plaatsvindt! De data hiervoor zijn nog niet bekend.

Hier vind je de KNMV Enduro & Offroadkalender 2019.