BRASH en KNMV Esports slaan handen ineen


Marc Te Witt - 16 augustus, 2018

Het KNMV Dutch Esports Team en BRASH esports gaan samenwerken op weg naar de eMotoGP WK in Valencia. Esports groeit extreem en in Nederland is er nog veel op te bouwen en te ontdekken. BRASH esports is een grote naam in de wereld van online gaming en virtueel sporten, en helpt ons team op weg naar het WK eMotoGP.

De samenwerking met BRASH opent nieuwe deuren. BRASH heeft binnen YouTube en Twitch contacten met creators en nauwe banden met DJ’s en artiesten en maakt BRASH unieke content voor de promotie van de esport teams en sporters. “Voor onze esporters is deze tak van sport erg nieuw. Ze zijn enthousiast en de ervaring van BRASH kunnen onze rijders Melvin en Kees goed gebruiken. We kijken uit naar een mooie samenwerking”, aldus Joska Le Conté, projectleider esports bij de KNMV.

BRASH gaat de esporters van het KNMV Dutch Esports Team extra ondersteuning en begeleiding geven bij alle esports activiteiten. Op korte termijn staat er een workshop streamen op het programma waar het esports team tips & tricks krijgt over wat wel en wat niet te doen in een stream. De vorderingen van het KNMV Dutch Esports Team zijn te volgen via twitch.tv/knmv en de Esports Facebook pagina.