Winacties in ons magazine GRIP


Marc Te Witt - 05 april, 2018

GRIP is uit en dat betekent maximaal genieten! Ook deze editie staat vol met interessante artikelen, maar ook een aantal te gekke winacties.

Stylmartin Ace caféracer boot namens Biker Outfit

Begin jij het komende motorsiezoen in perfecte bikerstijl met je tenue helemaal in orde? GRIP helt je daar graag bij. Bijvoorbeeld met deze prachtige prijs.

De Stylmartin Ace is de perfecte caféracer boot voor het nieuwe motorjaar. Puur leer, enkel- en hielbescherming, veters én ritssluiting, olie- en zuurbestendige antislipzolen en een afneembare schakelpadding. De perfecte schoen om mee te rijden en te lopen, dankzij de natuurlijke voering en het anatomisch gevormde voetbed. In tan brown, verkrijgbaar in in de maten 39t/m 47. De Stylmartin Ace is een van de vele spraakmakende producten in het assortiment van motorstijlshop Biker Outfit.

Op avontuur!

Wil jij deze zomer met de motor de wijde wereld in? Rijden naar de horizon en neerstrijken waar het avontuur je brengt? GRIP maakt het je makkelijk met deze handige reisprijzen.

Tent van Louis

Compact, licht en razend praktisch, dat is deze innovatieve tent ‘Svelvik’ van het merk Nordkap. Dankzij het geraffineerde QuickUp mechanisme zet je die aan het eind van een prachtige dag rijden binnen enkele seconden op. Dubbelwandig en inclusief muskietennet, dus relatief comfortabel. De volgende ochtend klik je ‘m eenvoudig weer in tot een handzaam pakketje. Jouw ideale outdoor-verblijf. De tent is beschikbaar gesteld door Louis.

Vakantiepower: powerbank van TRUST

Wil jij de bewoonde wereld achter je laten, maar wel met extra power voor je smartphone of tablet achter de hand? Dan is dit de hulp voor jou. De Trust Primo Powerbank 20.000 mAh kan zelfs in de meest afgelegen wildernis twee apparaten tegelijk opladen. Eén acculading is genoeg voor tot wel 80 uur smartphone- of 30 uur tabletgebruik. Inclusief 2 micro-USB-kabels en accu indicator.

Bekijk GRIP en maak kans op deze prachtige prijzen!