Meet & greet toprijders bij DMoMX in Mill op 6 mei!


KNMV - 26 april, 2018

Oog in oog komen te staan met je motocrosshelden? Op zondag 6 mei, tijdens de Dutch Masters of Motocross in Mill, komt die droom uit voor de echte motocrossfan. Zes MXGP-wereldtoppers staan dan klaar om handtekeningen uit te delen, een extra goede reden om er in Mill bij te zijn!

WERELDTOPPERS OP EEN RIJ

’s Middags, aan het eind van de tweede manche van de 85cc, rond 15.00 uur, delen zes topcoureurs fraaie posters met handtekening uit. Om te beginnen onze eigen Jeffrey Herlings, trots leider in de tussenstand voor het MXGP-wereldkampioenschap. Ook de andere vijf behoren tot de absolute wereldtop in de 500cc-klasse: Glenn Coldenhoff (NL, 6e), Romain Febvre (F, 3e), Max Anstie (GB, 18e – drie ronden gemist), Shaun Simpson (GB, 12e) en Jeremy Seewer (CH, 9e).

SPEKTAKEL

Jeremy Seewer moest de eerste ronden van de Dutch Masters in Markelo en Oldebroek aan zich voorbij laten gaan, maar is in Mill weer een geduchte concurrent om rekening mee te houden. Met grote startvelden in diverse klassen belooft de Dutch Masters of Motocross in Mill sowieso een waar spektakel te worden. Het klapstuk is de koningsklasse van de 500cc, waarin de coureurs in deze Nederlandse ‘Mini Grand Prix’ keihard de strijd zullen aangaan van start tot finish. Met gewaagde stuurmanskunst, slimme uitremacties en duizelingwekkende sprongen. Mis het niet!

TOP ONK-RIJDERS

De Dutch Masters of Motocross geldt als de top van de Nederlandse MX-piramide. Alleen de dertig beste rijders van het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) komen hier aan het starthek, naast diverse MXGP-rijders. De eerste twee ronden waren in Markelo en Oldebroek. Na Mill op 6 mei is de finaleronde tijdens de roemruchte Zwarte Cross in Lichtenvoorde, op 13, 14 en 15 juli.

RED BULL WIGWAM

Motocrossfans die op 6 mei ook met zo’n mooie poster met handtekening van hun helden naar huis willen, moeten zorgen dat ze op tijd bij de Red Bull Wigwam zijn op Circuitpark ‘De Kuilen’ in Mill. Voor een onvergetelijke ontmoeting met deze wereldtoppers!

PROGRAMMA

Let op: op 1 mei zijn de definitieve deelnemersvelden voor de Dutch Masters of Motocross bekend. Op onze website en social-mediakanalen staat altijd de meest actuele informatie. De Red Bull Wigwam bevindt zich pal achter het startveld in het rennerskwartier. Klik hier voor het volledige tijdschema voor de Dutch Masters of Motocross op 6 mei.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s op het circuitpark. Voor 18 jaar en ouder is de toegang € 20,00, van 12 t/m 17 jaar € 10,00 en tot 12 jaar is de toegang gratis.

Circuitpark De Kuilen
Fazantweg 15
5453 JM Langenboom
www.mscmill.nl