Winacties in ons magazine GRIP


KNMV - 10 september, 2017

GRIP is uit en dat betekent maximaal genieten! Ook deze editie staat vol met interessante artikelen, maar ook een aantal te gekke winacties.

GERBING verwarmde binnenjas en handschoenen

Wil jij met plezier doorrijden, ook op koude of zelfs winterse dagen? Dan is deze winactie iets voor jou. Gerbing biedt vier wintersets aan en houdt daarmee je bovenlichaam en handen aangenaam warm. Dat is comfortabel en veilig: met de juiste lichaamstemperatuur blijf je fysiek en metaal scherp. Zo geniet je optimaal van elke rit. De winterset bestaat uit een verwarmbare binnenjas en verwarmbare handschoenen plus dubbele regelaar met afstandsbediening.

Reageer voor 30 september en stuur een mail naar actie@knmv.nl met je naam, adresgegevens en KNMV-lidmaatschapsnummer en maak kans op één van de vier GERBING winterset.

ARAI Helmtas

Maak kans op een helmtas van Arai. Ideaal voor het vervoer van je helm of om je helm altijd veilig fluweelzacht op te bergen. Reageer voor 15 september naar actie@knmv.nl met je naam, adresgegevens en KNMV-lidmaatschapsnummer en wie weet win jij één van die vijf helmtassen.

Twee tickets voor de MXoN reis

Op 29 september vertrekt de compleet verzorgde KNMV busreis naar Matterley Basin voor de MX of Nations. Fans steunen Team Nederland en maken de wedstrijden live mee! Wil jij ook naar de MXoN mail dan voor 15 september naar actie@knmv.nl en maak kans op twee plekken. Je krijgt de busreis, hotelovernachting, entreetickets, paddocktickets en een exclusief MXoN Team Nederland shirt.