AR’s ONK enduro Bergeijk en Jeugd enduro Bergeijk


KNMV - 22 september, 2017

ONK ENDURO & JEUGDENDURO BERGEIJK: 7 & 8 OKTOBER

In het weekend van 7 & 8 oktober is het één en al enduro in de regio Bergeijk! St. Brabo Enduro Team is al maanden bezig met de voorbereidingen voor hun ONK Enduro (op zaterdag) en Jeugdenduro (op zondag). Aangezien er geen enduro’s in het voorjaar zijn verreden (afgelastingen van Enter en Eindhoven), gaat de KNMV ONK Enduro competitie in Bergeijk eindelijk van start!

 

ONK Enduro Bergeijk: zaterdag 7 oktober 2017

Centrale plek is het Eurocircuit te Valkenswaard, daar worden de rijders op tijd verwacht en kan men al om 06.30 uur de motor laten keuren (barcodesticker plakken). Dagstartlicentiehouders moeten zich eerst melden bij Montana Snowcentre (overkant van de weg Eurocircuit) om daar o.a. hun rijnummerstickers op te halen.

 

Betaling: let op: de organisator heeft bepaalt dat alle deelnemers aan het ONK enduro in vooruit aan hun betalingsverplichting moeten voldaan! Reden hiervan is veiligheid creëren op het wedstrijdsecretariaat. Dus rijders: zorg dat je het inschrijfgeld vooraf aan de organisator hebt overgemaakt! Klik ‘hier’ voor het aanvullend reglement.

 

Jeugdenduro Bergeijk: zondag 8 oktober 2017

In Bergeijk zal de laatste wedstrijd in de KNMV Jeugdenduro competitie verreden worden. Dit jaar bestaat het seizoen dan ook uit drie wedstrijden (Westerbork, Rilland en Bergeijk).

De jeugdenduro wordt verreden vanaf het adres: Heuvelweg 3, 5561 TZ in Riethoven. Het Braboteam kennende zullen deze aankomende endurotoppers niet gespaard worden en zullen ze hun talent moeten laten zien, willen ze in Bergeijk winnen!

Dus mis deze wedstrijd niet, schrijf je in voor deze wedstrijd!

 

Klik ‘hier’ voor het aanvullend reglement.