Wintercheck


KNMV - 17 november, 2017

Jouw motorfiets in goede handen.

Gaat jouw BMW overwinteren in een stalling? Of rijd jij de komende maanden gewoon door. In beide gevallen is de BMW Wintercheck een absolute aanrader. De monteurs van de BMW Motorrad dealer zijn er klaar voor: een grondige controle op veiligheid en betrouwbaarheid – inclusief uitlezen van het storingsgeheugen en een proefrit met functietest. Voor slechts € 44,95 neemt je het zekere voor het onzekere – en je krijgt er een originele BMW Motorrad hoofdtelefoon bij cadeau.

Kies jij na de Wintercheck voor stalling, dan verzorgen de meeste BMW Motorrad dealers dat met plezier voor je. Zoals je wilt met schoonmaken, voorgeschreven onderhoud of haal- en brengservice. Informeer naar de mogelijkheden.

BMW Motorrad hoofdtelefoon

En als je dan toch bij de BMW Motorrad dealer bent, kijk dan meteen even bij de kleding en accessoires. Bijvoorbeeld het Regenpak ProRain – veilig signaalgeel met grote reflecterende vlakken en heel klein op te vouwen. Wist je trouwens dat handvatverwarming bij vele modellen ook achteraf bij de dealer te monteren is?