KNMV en Horizon Motor Reizen gaan samen op avontuur


KNMV - 10 november, 2017

Al ruim dertig jaar biedt KNMV haar leden prachtige reizen in Europa aan. Komend jaar wordt het reisaanbod aangevuld met twee reizen die KNMV en Horizon Motor Reizen voor het eerst samen organiseren. In april wordt het reisseizoen aangetrapt met de Openingstoer naar het Sauerland en begin mei wordt een speciale reis naar Marokko georganiseerd.

Deze pilot biedt beide organisaties de mogelijkheid om gebruik te maken van elkaars expertise. Zo is Horizon Motor Reizen de grootste aanbieder van motorreizen in Nederland en België. In 2018 viert de organisatie haar 25-jarig bestaan met reizen naar meer dan 50 verschillende bestemmingen.

Patrice Assendelft, directeur van de KNMV:

“We zijn blij dat we komend jaar twee reizen kunnen aanbieden in samenwerking met Horizon Motor Reizen. Ik ben benieuwd hoe deze pilot gaat bevallen en hoe we hier in de toekomst een vervolg aan kunnen geven.”

Carlo Bankers, sinds 2013 eigenaar van Horizon Motor Reizen, is ook enthousiast over de samenwerking:

“We willen blijven groeien en zijn daarom altijd op zoek naar interessante partners om ons reisprogramma verder uit te breiden. We zijn blij met deze samenwerking omdat onze filosofie gelijk is aan die van de KNMV: onze reisbegeleiders zijn geen coureurs, maar gastheren die er alles aan doen om het je tijdens de reis naar je zin te maken.”

Naast individuele en groepsreizen biedt Horizon Motor Reizen ook navigatie- en rijvaardigheidstrainingen. Voor de rijvaardigheidstrainingen zet Horizon Motor Reizen KNMV-motorrijinstructeurs in.

Aan het eind van het jaar presenteren we ons volledige reisaanbod voor 2018, Horizon Motor Reizen presenteert haar programma op 25 november bij MotoPort Den Bosch.

Meer informatie over onze gezamenlijke reizen: