Mooie motorroutes naar het Mega Motortreffen in Vijfhuizen


KNMV - 03 mei, 2017

Op 21 mei organiseren de KNMV en Promotor gezamenlijk het Mega Motortreffen. Kom op de motor en parkeer samen met je motorvrienden op onze Nederlandse ‘mainstreet’!

Alles draait tijdens dit evenement om motorrijden, dus natuurlijk kun je proefrijden op gloednieuwe motoren. Onder andere Ducati, Triumph, Harley-Davidson, Kawasaki, Suzuki, Indian, Mash, MotoGuzzi en Aprilia nemen hun nieuwste demo-modellen mee voor een proefrit. Doe mee aan de KNMV Experience en verbeter je motorbehendigheid door middel van leuke oefeningen. Doe mee aan de grootste occasionshow van Nederland, struin over de motormarkt, bekijk de mooiste motoren van de MotoMe Motorverkiezing. Geniet ook van de live entertainment. Op het podium bij het motorcafé brengen we een gevarieerd programma met muziek, motorpraat, interviews en meer.

Routes vanuit het hele land

De KNMV zet vanuit het hele land mooie motorroutes uit over leuke kronkelige wegen naar het Mega Motortreffen in Vijfhuizen. Zo begint deze gave dag al bij het starten van de motor, lekker motorrijdend naar Vijfhuizen! Bij aankomst op de locatie Expo Haarlemmermeer parkeren motorrijders hun motor op de Mainstreet. Vanaf dat moment is het alleen nog maar genieten.

Startlocaties routes

De routes gaan o.a. van start in Bergen op Zoom, Veenendaal, Best, Vlaardingen, Zwolle en Oss.Mocht je van verder komen of wil je halverwege de route oppakken, geen probleem. Rij naar het startpunt of naar een punt op de route en pak hem vanaf daar op.

Routes downloaden

De routes zijn allemaal gratis te downloaden via MyRoute-app in TomTom en Garmin kaarten. Ga volgens deze link naar de evenementenpagina van Mega Motortreffen in MyRoute-app. Bekijk de evenementenpagina en kies de route die bij jou past.

Heb je al een MyRoute-app account? Klik dan op het evenement en log in, klik vervolgens op deelnemen en bekijk bij ‘routes’ de ritten naar het Mega Motortreffen. Klik op de gewenste route voor TomTom of Garmin en dan kan je direct de route exporteren of opslaan.

Heb je nog geen MyRoute-app account? Dan is gratis registreren voldoende. Klik op het evenement en ga naar de button ‘registreren’ en volg de aanwijzingen. Klik nogmaals op het evenement en log in, klik op deelnemen en bekijk bij ‘routes’ de ritten naar het Mega Motortreffen. Klik op de gewenste route voor TomTom of Garmin en dan kan je direct de route exporteren of opslaan.

Korting MyRoute-app

Bevalt MyRoute-app en wil je Gold-member worden, denk dan aan de korting die KNMV-leden hebben. Vraag de kortingscode op via serviceteam@knmv.nl en krijg MyRoute-app Gold voor 2 maanden gratis en daarna 25% korting op de aanschaf van MyRoute-app Gold.

Met een groep naar het Mega Motortreffen

Motormaatje maakt het mogelijk om gezellig samen met een groep motorrijders naar het Mega Motortreffen te rijden. Vind je het leuk om aan te haken bij zo’n groep motorrijders? Zoek dan een rit in jouw regio en meld je gratis aan. Speciaal voor dit evenement krijg je namelijk gratis een maand toegang tot Motormaatje. Gebruik hiervoor de actiecode ‘megamotortreffen’ als je een account aanmaakt.

Wil je liever vanuit een ander meetingpoint starten? Dat kan natuurlijk ook! Wees zo vrij om zelf een rit op Motormaatje te publiceren en kijk of anderen met je mee willen rijden. Heb je hulp nodig bij het gebruik van Motormaatje? Stuur dan een mail naar info@motormaatje.nl.

Bekijk het programma en alle informatie op het Mega Motortreffen op www.megamotortreffen.nl en volg het Facebookevenement Mega Motortreffen voor al het nieuws.