Weekend bomvol motocross!


KNMV - 17 maart, 2017

Dit weekend hebben liefhebbers van motocross de mooie evenementen voor het uitzoeken. Op zondag 19 maart wordt in Varsseveld een ONK motorcross in de zijspan- en quadklasse verreden en op datzelfde moment organiseert REX Axel de laatste ONK Motocross voor de start van de Dutch Masters of Motocross.

ONK Motocross Axel

In het Zeeuwse Axel komen dit weekend het ONK 85cc grote wielen, ONK 125cc, ONK MX2 en ONK MX1 in actie. De trainingen starten om 9 uur en om 11 uur beginnen de wedstrijden. De eerste twee rondes van het ONK Motocross waren ontzettend spannend met volle velden en veel publiek. Coureurs doen er alles aan om zich te kwalificeren voor de Dutch Masters of Motocross die op 26 maart beginnen in Oss. Diegenen die nog niet zeker zijn van een plaatsje zullen 110% geven om zich alsnog te kwalificeren!

Voor slechts € 5,- kunt u de races live volgen! Kijk op www.resaxel.nl voor meer informatie.

ONK Zijspan en Quads in Varsseveld

De wedstrijd van het ONK Zijspan en Quads wordt er ook een om in te lijsten. Het is de tweede ronde in een serie van zes. Ondanks de vele crossbanen in de Achterhoek is deze wedstrijd in Varsseveld de enige ONK-wedstrijd in deze regio, dus een unieke gelegenheid voor de Achterhoekste crossliefhebbers om de beste zijspancrossers en quadcrossers ter wereld aan het werk te zien.

Vanaf 9.00 uur wordt er getraind, vanaf 12.00 uur zijn de eerste wedstrijden. Het circuit de Vennebulten is gelegen aan de Twenteroute tussen Varsseveld en Lichtenvoorde, tegenover café-restaurant De Radstake. De entree voor deze ONK motorcross bedraagt € 15,- voor volwassenen en € 5,- voor jeugd van 10 t/m 17 jaar. Beneden de tien jaar is de entree gratis.

Meer informatie vind je op http://vamac.nl/