Vernieuwde Grip is onderweg!


KNMV - 16 maart, 2017

Als er een ding is waar je als lezer van Grip zin in krijgt, dan is het motorrijden! Beter kan het sterk vernieuwde KNMV-ledenmagazine niet worden omschreven.

Op 17 maart wordt Grip nr. 25 bij de KNMV-leden bezorgd en velen zullen verrast opkijken. Ons huismagazine heeft een metamorfose ondergaan, zowel qua vormgeving als inhoud. Nog meer is de nadruk gelegd op motorrijden en avontuur. Mooie stuurwegen in eigen land worden afgewisseld met de belevenissen van de Storm-expeditie rond de wereld. Voordat je gebruik maakt van een van de vele toersuggesties legt oud-kampioen Mike Velthuijzen uit hoe je jouw motorfiets veilig uit z’n winterslaap wekt. Verder waren we in Brabant bij een van de eerste toertochten van het seizoen.

Een reportage over de MXGP Rookies in Papendal laat zien dat niet iedereen een winterslaap heeft gehouden. Ook het VRO-seizoen ging afgelopen winter op verrassende wijze door. In Heritage gaan we terug naar de jaren zeventig en de sfeervolle poster is gemaakt op een circuit dat niet meer bestaat. De populaire rubriek ‘Mijn Motor’ is gebleven en dat geldt ook voor interessante aanbiedingen voor de leden. Daar hebben motorrijders echt iets aan!