Ook Gautier Paulin en Max Nagl aan de start van de Dutch Masters in Oss


KNMV - 17 maart, 2017

Het deelnemersveld voor de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Oss op 26 maart wordt sterker en sterker. Naast Jeffrey Herlings en het complete Wilvo Yamaha team met Shaun Simpson en Arnaud Tonus, heeft nu ook het volledige Rockstar Energy Husqvarna Factory MX1 team met Gautier Paulin, Max Nagl en Max Anstie zich aangemeld voor de wedstrijd.

Teameigenaar van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing is Formule 1 coureur Kimi Raikkonen. Deze enthousiaste motorsportliefhebber heeft er een team neergezet, wat in de paddock van het wereldkampioenschap als één van het meest professioneel gezien wordt. De samenstelling van het team liegt er dan ook niet om en met rijders als Max Nagl, Gautier Paulin en Max Anstie heeft hij de absolute top in huis. Het team staat onder leiding van Antti Pyrhonen. De fanatieke Fin heeft in zijn carriere veel in Nederland gereden en wist in 2002 de Open Nederlandse titel in de MX1 klasse te veroveren.

Naast de drie MXGP toppers zullen ook de EMX300-rijder Jami Numminen en Mikkel Haarup voor het team in actie gaan komen in Oss. Haarup komt in de 125cc klasse de twee Nederlandse jeugdtalenten Rick Elzinga en Raivo Dankers tegen. Deze drie rijders hebben in het verleden al veel tegen elkaar gereden en de onderlinge strijd zullen ze op zondag 26 maart verder gaan zetten in Oss. Een rijder die we in de 125cc klasse ook niet moeten vergeten is Kevin Horgmo van het Sahkar KTM team. Horgmo won de eerste ONK 125cc wedstrijd van het seizoen in Heerde maar kende afgelopen weekend in Mill pech en kwam toen door mechanische problemen niet tot scoren. Door deze tegenslag zal hij ongetwijfeld op scherp staan in de komende wedstrijden en dit maakt de spanning in de 125cc klasse alleen maar sterker.

Nog negen dagen tot het starthek voor de eerste keer zal vallen in de Dutch Masters of Motocross in Oss. Met een deelnemersveld zoals deze kan het niet anders dan dat dit een mooie start van het kampioenschap gaat worden. Voor meer informatie over de Dutch Masters in Oss kun je kijken op www.dutchmastersofmotocross.com en www.motorcluboss.nl