ONK Trial en NKJ Trial seizoen 2017 gaan van start!

Trial

KNMV - 09 maart, 2017

Trial wint in Nederland aan populariteit, dat valt in ieder geval te herleiden uit het aantal licentiehouders. Meer dan 500 triallicenties zijn dit jaar door de KNMV uitgegeven! Aanstaande zondag, 12 maart, gaan zowel het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) als het Nederlands Kampioenschap Jeugd (NKJ) van start in Maasbree.

De trialorganisatoren maken er ieder jaar weer veel werk van om de non-stops zo te bouwen dat je met een glimlach op je gezicht uit de non stop komt, maar het zweet wel op je rug staat.

Lijkt het je leuk om eens deel te nemen aan deze trialwedstrijden? Dat kan!

  • Ben je minimaal 18 jaar? Dan kun je met een Trialstartbewijs voor een van de vier ONK Trial klassen (Inters, Nationaal, Sportklasse A of Sportklasse B). De uitbreiding kost slechts € 30,- meer dan je huidige Basis Sportlicentie. Daarnaast profiteer je van de voordelen van het KNMV Lidmaatschap.
  • Rijders onder de 18 jaar kunnen met hun Basis Sportlicentie deelnemen aan het NKJ Trial, dus daar is geen andere licentie voor nodig. Ter plaatse schrijf je je in en krijg je een vast rijnummer. Durf jij in 2017 een nieuwe uitdaging aan te gaan? Neem deel aan de trialcompetitie en toon je trialniveau!

Wil je je licentie omzetten? Neem dan contact op met het Serviceteam via telefoonnummer 026-3528515 of met een e-mail aan sport@knmv.nl.

De volledige KNMV Trialkalender vind je hier.