Offroadseizoen 2017 van start!


KNMV - 08 maart, 2017

Het offroadseizoen 2017 gaat komend weekend van start met twee leuke ritten. Op zaterdag kun je terecht in Eindhoven en op zondag ben je welkom in Ruinen. Heb je zin om mee te rijden? Vraag dan alvast je licentie of dagpas aan.

Zaterdag 11 maart: Eindhoven

Aanstaande zaterdag opent het offroadseizoen 2017 in Eindhoven. MAC Veldhoven organiseert een offroadrit voor motoren en quads over het militaire oefenterrein ‘De Oirschotse Heide’. De route zal gevarieerd en uitdagend worden. De totale ronde zal ongeveer 40 km bedragen en voor 95% onverhard zijn.

De start is vanaf circuit De Landsard in Eindhoven. Vanaf 08.30 uur kan er worden ingeschreven, de route gaat om 09.00 uur open. Deelname kost € 20,-. Kijk voor meer informatie op de website van MAC Veldhoven.

Zondag 12 maart: Ruinen

Aanstaande zondag organiseert MC’80 een offroadrit in Ruinen. Ook daarbij zijn zowel motorrijders als quadrijders van harte welkom. Vorig jaar deden ruim 1.100 deelnemers mee aan deze prachtige rit in Drenthe.

Inschrijven kan vanaf 8:30 uur, de motoren gaan vervolgens vanaf 10:00 van start en vanaf 11:00 uur mogen de quads deelnemen. Op de startlocatie aan de Echtenseweg 17 in Ruinen zal ‘Duo Tandem’ live muziek verzorgen. Neem voor meer informatie een kijkje op de website of Facebook-pagina van MC’80.

Dagpas en offroad licentie

Om deel te nemen aan deze rit is een KNMV Offroad-licentie, Enduro-licentie of KNMV Dagpas verplicht. Je kunt deze aanvragen via Mijn KNMV. Als je dit vooraf doet, scheelt je dat ’s ochtends wachten bij de inschrijving. Klik hier voor de voordelen van de KNMV Offroad Startlicentie.