Geef je op voor de KNMV Toerhuldiging


KNMV - 02 maart, 2017

Op zondag 12 maart wordt de KNMV Toerhuldiging gehouden in Brasserie ‘De Vuurtoren’ in Nijkerk. Tijdens deze bijeenkomst worden de drie hoogst geëindigde clubs in de KNMV Clubtoercompetitie van het jaar 2016 gehuldigd.

FIM Meritum

Naast de clubprijzen worden de FIM Meritums met draaginsigne uitgedeeld. Deze zijn verkregen door het deelnemen aan de FIM Rallys. Ook in 2017 worden weer een aantal mooie evenementen georganiseerd door de FIM. Een overzicht van deze evenementen vind je hier.

Touring Passport

Individuele toerrijders kunnen ook in 2017 weer een KNMV Touring Passport aanvragen. Door het deelnemen aan toertochten of KNMV evenementen verzamel je punten waarmee je het eervolle KNMV Toerridderschap kunt behalen. Bij minimaal 300 punten kom je al in aanmerking voor het Bronzen Toerridderschapscertificaat.

Heb je in 2016 een Touring Passport gehad en heb je het aantal punten behaald voor een certificaat? Stuur je Touring Passport dan op naar het KNMV Bondsbureau, T.a.v. de afdeling Serviceteam, Postbus 650, 6800AR Arnhem. Je wordt dan uitgenodigd voor de huldiging om het bijbehorende certificaat in ontvangst te nemen.

Programma en opgave

De zaal is op 12 maart geopend vanaf 12.00 uur. We beginnen met de lunch waarna we om 13:30 uur met de officiële handelingen beginnen. Brasserie ‘De Vuurtoren’ is gevestigd aan Hulckesteijn 3, 3861 MZ in Nijkerk (Gld). De brasserie ligt op het terrein van Droompark Bad Hulckesteijn.

Geef je snel op via toer@knmv.nl en vermeld in de e-mail met hoeveel personen je van plan bent te komen.