Inschrijving voor buitenseizoen Race-Kids geopend


KNMV - 16 maart, 2017

Op 5 april start Race-Kids met de outdoor trainingen voor de allerjongste motorcoureurs in Nederland. Op diverse locaties in Nederland kunnen coureurs tussen 6 en 16 jaar hun eerste meters op de motor maken en beginnen met racen. Zij worden ter plekke begeleid door ervaren trainers. De inschrijving voor deze dagen is nu geopend.

Dit jaar beginnen we in het midden van het land op het prachtige en uitdagende Midlandcircuit in Lelystad. Ook heeft de organisatie in Venray een dag gepland voor minimoto en brommers (NSF-100 motoren) mits ze een originele (stille) demper gemonteerd hebben. Uiteraard kunnen de jonge coureurs ook kennis maken met de Junior Track van het TT Circuit in Assen.

Bekijk alle voorjaarslocaties en inschrijfmogelijkheden op de website www.race-kids.nl. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is vol. Afmelden kan zonder kosten, tot drie dagen vooraf. Kom genieten van het motorrijden en samen trainen in een ontspannen sfeer en met kindvriendelijke begeleiding tijdens de Race-Kids evenementen.