2 april offroadrit in Noordwolde


KNMV - 30 maart, 2017

Het offroad seizoen is weer in volle gang. Op zondag 2 april organiseert Rensport Noordwolde de jaarlijkse offroadrit in de omgeving van Noordwolde. Heb je zin om mee te rijden? Vraag dan alvast je licentie of dagpas aan.

Vrijwilligers van Rensport Noordwolde hebben hard gewerkt om een mooie route uit te zetten. Het parcours van ongeveer 60 kilometer neemt je mee door het landschap van Friesland en Drenthe, over zandpaden en maïslanden rondom Noordwolde.

De offroadrit start vanaf de kantine van Rensport Noordwolde aan de Hoofdstraat Oost 74. Dat is ook de plek waar je je tussen 8:30 en 11:30 kunt inschrijven. Bespaar jezelf alvast tijd door dit inschrijfformulier uit te printen en in te vullen. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,-.

Als je bent ingeschreven  mag je vanaf 10:00 uur van start gaan en je kunt tot 14:00 uur beginnen aan een nieuwe ronde. De omstandigheden zijn waarschijnlijk beter dan tijdens de rit van 2016 waarvan je hieronder een sfeerimpressie kunt bekijken.

Dagpas en offroad licentie

Om deel te nemen aan deze rit is een KNMV Offroad-licentie, Enduro-licentie of KNMV Dagpas verplicht. Je kunt deze aanvragen via Mijn KNMV. Als je dit vooraf doet, scheelt je dat ’s ochtends wachten bij de inschrijving. Klik hier voor de voordelen van de KNMV Offroad Startlicentie.