Rijd mee met de Kennismakingstoer


KNMV - 20 juli, 2017

Heb je net je rijbewijs gehaald en luister jij geboeid naar verhalen van ervaren motorrijders over rijden in de bergen? Dat kun jij ook! Tijdens de KNMV Kennismakingstoer krijg je van de reisbegeleider tips en trucs over het rijden in bergachtig terrein, zodat je na afloop uit eigen ervaring kunt meepraten over rijden in de mooiste gebieden.

Van 22 tot en met 25 september rijden we over een route die speciaal is uitgestippeld voor beginnende motorrijders en heropstappers. We starten in Duitsland, zodat we direct beginnen met het rijden over mooie wegen. Je rijdt tijdens de rit in kleine groepen naar ons hotel in Mettlach.

Mettlach ligt in het natuurpark Saar-Hunsrück, in de omgeving van het drie landenpunt Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. De plaats kent een rijke historie met gebouwen zoals de ‘Alter Turm’, een prachtige kerk van meer dan 1.000 jaar oud. Je rijdt vier dagen lang door dichte bossen, langs indrukwekkende kloven en kasteelruïnes en krijgt de tijd om weer op adem te komen op een gezellig terras.

Het hotel waar we overnachten beschikt, naast een privé parkeergelegenheid, over een uitgebreide spa. Hier kun je na het rijden van een mooie toertocht heerlijk tot ontspanning komen.

Lijkt het je leuk om mee te rijden? Hier vind je meer informatie over de Kennismakingstoer.