Nationale Motortrial Dag op 27 augustus


KNMV - 27 juli, 2017

Op zondag 27 augustus 2017 organiseert Motorclub Arnhem de Nationale Motortrial Dag op het trialterrein van Motorsportpark Gelderland Midden, vlakbij Arnhem. Jij bent van harte uitgenodigd om langs te komen en zelf mee te rijden.

Probeer het nieuwe trailcircuit

Trialrijders kunnen van 10:00 tot 16:00 uur gratis kennismaken met het nieuwe trialcircuit. Er zijn non-stops uitgezet die geschikt zijn voor zowel klassieke als moderne trialmotoren. Op vertoon van je KNMV Basis Sportlicentie krijg je in de kantine van het Motorsportpark een toegangsbewijs voor de trialbaan.

Heb je geen licentie? Dan kun je in de kantine de benodigde verzekering in orde maken om toch in actie te komen. Hieraan zijn geen kosten verbonden en na het afsluiten van de verzekering kun jij ook de baan op.

Heb je zelf geen motor? Dan kun je bij de non-stops van een MCA-lid een trialmotor lenen. Neem wel een eigen helm, beschermende kleding met lange mouwen en stevige schoenen of (motor)laarzen mee.

Maak kennis met de trialsport

Wil jij voor het eerst kennis maken met trial rijden? Dan kun je gedurende de dag onder begeleiding van een instructeur enkele basistechnieken van deze mooie sport leren. Zorg wel voor beschermende kleding en stevige schoenen of laarzen. Heb je geen helm, dan zijn er enkele helmen beschikbaar. Uiteraard regelen wij een motor voor je.

Je kunt je opgeven in de kantine van Motorsportpark Gelderland Midden. Ter plekke wordt je geïnformeerd over het moment waarop je kunt gaan rijden. Aan deze kennismaking zijn geen kosten verbonden, wij zorgen ervoor dat je verzekerd bent.

Trial markt

Tijdens de Nationale Motortrial Dag wordt op de parkeerterrein van het motorsportpark een markt georganiseerd. Zoek je een trialmotor, onderdelen voor je motor of kleding of wil je er juist van af? Kom dan naar de Trial markt.

Locatie:

Motorsportpark Gelderland Midden is gelegen aan de Hooiweg nabij Arnhem.
Voor navigatie: breedtegraad 52.0384, lengtegraad 5.9284
Zie voor meer informatie: www.motorclubarnhem.nl