MOTORbeurs 2017: No bike, No glory


KNMV - 27 januari, 2017

Van 23 tot en met 26 februari 2017 is het weer tijd voor het grootste motorspektakel van Nederland; De MOTORbeurs Utrecht zit ook dit jaar weer vol met spectaculaire en leuke activiteiten om nooit te vergeten. Net als in voorgaande jaren barst de Jaarbeurs in Utrecht uit zijn voegen van de actie. Als KNMV-lid krijg jij korting op je toegangskaart, lees verder voor de kortingsactie.

Op MOTORbeurs Utrecht vind je een breed aanbod voor alle motorliefhebbers. Van grote motorenhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap. Daarnaast is er ook veel aandacht voor motoraccessoires, helmen en kleding, verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen. Bovendien staan ook in 2017 weer spectaculaire activiteiten op het programma. Een overzicht van wat je zoal kunt verwachten:

Zet je motor op de KNMV motorparkeerplaats

De KNMV is ook dit jaar aanwezig met een bewaakte KNMV motorparkeerplaats vlak naast de hoofdingang van de Jaarbeurs. Kom op de motor naar de MOTORbeurs en parkeer je motor gratis en veilig bij de KNMV. Volg de borden en ontvang op de parkeerplaats een lekker warm kopje koffie.

Custom Bike Show

MOTORbeurs Utrecht biedt Custom Bike eigenaren de mogelijkheid om hun motor tijdens de beurs aan het grote publiek te laten zien. En wanneer krijg je nou de kans om jouw parel te showen aan dik 90.000 motorliefhebbers?! Als bezoeker vind je hier de allergaafste custom bikes in zes verschillende categorieën, waar een vakjury de absolute winnaars kiest!

De gaafste activiteiten

Wat dacht je van de Steile Wand? Als je nog nooit zo’n show gezien hebt, is je lijstje als motorrijder echt niet compleet. De klassieke Indians in de Sala Motodrome gaan al bijna 100 jaar mee, maar hebben nog niks van hun aantrekkingskracht verloren! Dit jaar is er ook de Globe of Speed: in een bizarre show schieten de motoren rakelings voor, achter en vooral net niet op elkaar. Ook toekomstige motorrijders kunnen in het zadel klimmen bij de Junior Riding Experience (5 – 15 jaar) en de MOTORbeurs Mini Trial (3 – 5 jaar).

Volop actie op de KNMV-stand

Natuurlijk zijn we als KNMV zelf ook op de MOTORbeurs aanwezig. Je komt ons de hele dag tegen:

  • Koop je toegangskaarten met KNMV-korting: ga naar Mijn KNMV en bestel je kaarten met korting of laat je ledenpas bij de kassa zien. Tickets voor KNMV-leden zijn slechts €13,00.
  • Parkeer je motor gratis en veilig op de bewaakte KNMV Motorparkeerplaats.
  • Loop direct naar onze stand in hal 8, doe mee met onze Pitstop Challenge en maak kans op mooie prijzen!
  • Heb je je ledenpas meegenomen? Laat hem aan ons zien en je krijgt direct een leuk cadeau mee naar huis.
  • Wil je komend jaar deelnemen aan een VRO? Boek dan je cursus op de MOTORbeurs en je ontvangt € 25,- korting!*

Onze specialisten op de stand laten je kennismaken met onze Voortgezette Rijopleidingen (VRO), motorreizen, evenementen, het lidmaatschap, belangenbehartiging, motorsporten en nog veel meer! Je kunt met al je vragen over komend motorseizoen bij ons terecht. Wees welkom!

*Details en voorwaarden beursaanbieding (korting) op de MOTORbeurs Utrecht.

Op maat gemaakte oordoppen voor slechts €99 + gratis extra’s

Profiteer van de scherpe KNMV beursaanbieding voor op maat gemaakte oordoppen van Alpine Hearing Protection. Tijdens de MOTORbeurs Utrecht kun je op maat gemaakte oordoppen aanschaffen voor slechts €99,- (i.p.v €119,-). Daarbij krijg je ook nog een gratis verliesverzekering van een jaar (eigen risico is €25,-), een Alpine Clean reinigingsspray én een veiligheidsvest. Neem je KNMV-ledenpas mee en ga naar de Alpine stand op de MOTORbeurs.

Grid Girl verkiezing

Voor het vierde jaar op rij organiseert MOTORbeurs Utrecht in samenwerking met TT Circuit Assen de Grid Girl verkiezing. Tijdens de Dutch TT Assen 2017 staat de winnares op zondag 25 juni naast motorcoureur en fotomodel Axel Pons, midden in het episch centrum van alle aandacht rondom de TT, omringd door fotografen en cameraploegen. Stem op je favoriet op onze website!

Goed gekleed en beschermd op de bike

Een mooi moment om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen want natuurlijk vind je ook motoraccessoires, helmen en kleding op MOTORbeurs Utrecht. Als motorrijder wil je wel een beetje knap voor de dag komen! De verschillende deelnemers hebben de beste aanbiedingen en mooie MOTORbeurs-deals voor jou bij hun stands.

Openingstijden

Donderdag 23 februari 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 24 februari 10.00 – 22.00 uur
Zaterdag 25 februari 10.00 – 18.00 uur
Zondag 26 februari 10.00 – 18.00 uur

Houd de website en KNMV Facebook in de gaten voor meer nieuws over de Motorbeurs Utrecht.