KNMV staat op de MotorExpo in Assen


KNMV - 06 januari, 2017

Volgend weekend, het weekend van 13 t/m 15 januari, vindt de MotorExpo in Assen plaats. Drie dagen lang staat de TT Hall vol met motoren en alles wat daarmee te maken heeft. De KNMV is ook aanwezig!

Ben je nieuwsgierig naar de voordelen van het KNMV-lidmaatschap, onze Voortgezette RijOpleidingen, de motorreizen van 2017, toertochten en al het andere wat we voor motorrijders betekenen, bezoek dan onze stand.

Korting entreekaarten MotorExpo voor KNMV leden

Als KNMV-lid krijg je €2,- korting op de entreeprijs op vertoon van je KNMV-lidmaatschapskaart. Tickets kosten normaal gesproken €10,- en voor KNMV-leden slechts €8,-.

KNMV Challenge

Wij dagen je uit! Hoeveel wegen motorbanden eigenlijk? Doe mee aan de KNMV challenge en maak kans op een jaarabonnement MOTO73 of MOTOR Magazine, in samenwerking met New Skool Media.

Cadeau voor KNMV leden

Wat leuk als jij ook naar de MotorExpo in Assen gaat! Bezoek onze stand en ontvang een leuk cadeau op vertoon van je ledenpas. Het cadeau is een exclusieve KNMV night vision bril.

Beursactie Voortgezette RijOpleiding (VRO)

Tijdens de MotorExpo in Assen is Arjan Everink, Hoofd Verkeer en Opleidingen, aanwezig voor alle vragen over de Voortgezette RijOpleidingen (VRO).  Bekijk de trainingen en zie welke het beste bij jou past. Heb je interesse in een cursus dan hebben we ook nog een mooie beursaanbieding. Boek een VRO-cursus op de MotorExpo en krijg €25,- korting*.

*Details en voorwaarden beursaanbieding (korting) op de MotorExpo Assen. 

KNMV Verzekeringen

Ook KNMV Verzekeringen is aanwezig op de KNMV-stand.