Officials bijeen tijdens Officialscongres


KNMV - 23 januari, 2017

Afgelopen zaterdag kwamen KNMV-officials bijeen tijdens de Officialdag op Sportcentrum Papendal. Voor onze vrijwilligers hét startschot van het nieuwe motorseizoen. Van tijdwaarnemers tot reisbegeleiders en van juryvoorzitters tot leden van de medische commissie, ruim 250 officials vanuit alle onderdelen van de vereniging waren aanwezig.

Al bij het ontvangst van de vrijwilligers verschenen de glimlachen op de gezichten van officials die elkaar vaak voor het eerst dit jaar weer de hand schudden. Na een kop koffie verzamelden de aanwezigen zich om te luisteren naar boeiende interviews met KNMV-voorzitter Jan Wilms, de bondscoaches Barry Veneman en Marcel Hartman en Diederick van Haselen die de aanwezigen meenam in het project KNMV 2020. CRM-voorzitter Paul van Meersbergen nam de aanwezigen mee in zijn ervaringen met de KNMV en de prachtige reizen die hij met de KNMV maakt.

Na een korte break verzorgden Joop Bonekamp en Dave Mangene een interessante en soms hilarische workshop ‘Omdenken’. Daarin werd de ‘Ja-maar’ in de hoek gezet en werd met een frisse blik gekeken naar problemen van alledag.

De middag stond in het teken van vergaderingen binnen de eigen commissies of takken van sport. Tijdens de vergaderingen werden plannen voor het komende seizoen besproken of van gedachten gewisseld over nieuwe plannen voor de komende jaren.

Afsluitend vond het gezamenlijke diner plaats waarbij nog lang en gezellig werd bijgepraat.