Kalender en organisator NK Junior Moto Racing bekend


KNMV - 05 december, 2017

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de nieuwe opzet van het NK Junior Moto Racing kampioenschap. Er is gezocht naar een nieuwe organisator en een aparte promotor voor de series om zo een goed gestructureerde motorsport toekomst voor de jeugd te garanderen.

Samenwerking Motorclub Assen en LDP International

Als organisator voor het NK Junior Moto Racing is de Motorclub Assen en omstreken aangetrokken, Motorclub Assen heeft als organisator van bijvoorbeeld de ijsspeedway-races en de MXGP een ruime ervaring met het organiseren van motorsportevenementen. Motorclub Assen wordt ondersteund door LDP International. LDP International is een eventmarketing concern met een ruime ervaring binnen de motorsport. Samen met Motorclub Assen organiseren ze bijvoorbeeld al jaren de GAMMA Racing Day.

We zullen samen met deze partners zorgen voor een moderne en geschikte basis waarin onze motorsportjeugd nu en in de toekomst deze prachtige sport kan blijven beoefenen.

Kalender NK Junior Moto Racing

Op de kalender staan acht wedstrijdevenementen ingepland, op verschillende circuits door het land. Daarnaast worden in het voorjaar een aantal trainingen georganiseerd.

Datum Event Locatie
24 maart Voorjaarstraining Juniortrack Assen
31 maart Voorjaarstraining Juniortrack Assen
31 maart Training 125cc klasse GP Circuit Assen
15 april Race 1 Juniortrack Assen
12 mei Race 2 Veldhoven
21 mei Race 3 Staphorst
9 juni Race 4 Juniortrack Assen
28 juli Race 5 Berghem
18/19 augustus Race 6 GAMMA Racing Days Assen
8 september Race 7 Emmen
22 september Race 8 Berghem