Reis mee naar de MX of Nations!


KNMV - 09 augustus, 2017

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober staan bij de echte motocross diehards al met een rode stift omcirkeld in hun agenda. Op het Engelse Matterley Basin komen de beste motocrossers ter wereld voor de Motocross of Nations. De KNMV organiseert een compleet verzorgde reis naar de MXoN om als één oranje blok achter ons Nederlandse team te staan!

Afgelopen jaar veroverde het Nederlandse team met Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Brian Bogers de tweede plaats in de MXoN en dit jaar reist het Nederlandse team af om wederom voor de podiumplaatsen te strijden. Wie dit jaar uitkomen voor Team NL is op dit moment nog niet bekend, eind augustus worden de drie sterkste coureurs geselecteerd.

Om het Nederlandse team te ondersteunen verzorgt de KNMV dit jaar een exclusieve en compleet verzorgde busreis naar Matterley Basin. In een lange oranje colonne wordt koers gezet naar het spectaculaire Engelse circuit waar Team NL tijdens zowel de kwalificaties op zaterdag als de wedstrijden op zondag wordt aangemoedigd.

Motocrossfans die met de busreis mee gaan vertrekken op vrijdagavond 29 september en komen zaterdagochtend vlak voor de eerste trainingen op het circuit aan. Daar zien ze, gehuld in een exclusief MXoN Team NL cross-shirt, de Nederlandse coureurs voor het eerst in actie. Na de eerste dag kunnen de Nederlandse fans zich in hun hotel opladen voor de wedstrijddag op zondag 1 oktober. Op die dag kan Team NL alle support van de fans gebruiken voor de keiharde strijd tegen titelverdediger Frankrijk en het altijd sterke Team USA.

De reis inclusief vervoer, overnachting, entreeticket, paddockticket en het officiële MXoN Team Nederland fan shirt boek je al vanaf 399 euro per persoon.

Support Team Nederland en boek voor 25 augustus. Bekijk de website voor meer informatie en vind hier het boekingsformulier.